Certificatie

Ook voor projecten waar standaard oplossingen niet volstaan, bieden we een certificering aan volgens de EN 12101-02 norm. Zo weten uw klanten dat hun rookafvoersysteem beantwoordt aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

De grootste selectie van gecertificeerde systemen ter wereld

Rookafvoersystemen moeten onder andere bestand zijn tegen hoge temperaturen gedurende een bepaalde tijd. Om dit te verzekeren werd de Europese norm EN 12101 uitgewerkt. Deze norm is het bewijs dat producten onder strikte voorwaarden aan bepaalde eisen voldoen. Hierbij is de interactie tussen alle onderdelen van het rookafvoersysteem van belang – van het raamprofiel tot de aandrijving.

Sinds 2006 is een ​​normconforme samenstelling van alle onderdelen volgens de EN 12101–2-norm verplicht. De afzonderlijke onderdelen van een rookafvoer-systeem vereisen veiligheidsgerelateerde certificaten en moeten onderworpen zijn aan uitgebreide testprocedures.

Oplossingen van D+H, zowel in 230V als in gelijkstroom, werden in combinatie met het grootste aantal raamprofielen gecertificeerd door de meest gerenommeerde testinstituten. Hierdoor kunnen wij de grootste selectie van gecertificeerde systemen ter wereld aanbieden!

Zelfs de beste projecten starten met een eenvoudig idee...